lunes, 2 de febrero de 2009

La derrota del Grup Clima Club Hoquei Mataró a casa contra el Noia deixa els mataronins contra les cordes

El Club Esportiu Mataró i el GrupClima Club Hoquei Mataró continuen en una situació delicada. L’equip de futbol no passa de l’empat a casa contra el Blanes i segueix en zona de descens. Per la seva part, la situació del conjunt d’hoquei sobre patins ja és crítica. La derrota contra el Noia deixa els mataronins a set punts de la permanència.

Només resten nou jornades per acabar la lliga, i el GrupClima Mataró té cada vegada la salvació més coll amunt. L’entrenador dels mataronins, Ivan Sanz, admet que la situació és crítica i que el proper cap de setmana, contra l’Alcoi, s’hi juguen la temporada. Sanz reconeix que en el si del club tothom és conscient que la situació cada dia és més inquietant i que, per tant, és difícil aïllar els jugadors de la pressió. Referent a la derrota a casa contra el Noia, el tècnic asturià creu que la falta de definició de cara porteria els va fer perdre el partit. El porter visitant, Joan Ramon De Moya va completar un molt bon partit sota pals, però Sanz culpa de la maca d’encert dels seus els nervis i l’ansietat, més que no pas els mèrits evidents del porter rival. L’entrenador del GrupClima també va tenir paraules pels àrbitres. Segons Ivan Sanz la seva tasca és del tot lamentable, però no ja pels interessos del seu equip, sinó per l’hoquei sobre patins en general.

Delicada també és la situació del Club Esportiu Mataró, tot i que no arriba a ser, ni de bon tros, tant crítica com la del GrupClima. Els groc-i-negres, després d’empatar a casa contra el Blanes, a dos, són ara a un punt de la permanència. Al final del partit, Jaume Creixell va carregar contra Matías Irace, que ha abandonat el club per fitxar pel Teruel.

Creixell va tenir, en canvi, paraules d’elogi per un dels últims en arribar. Marc Pérez. Referent a la possibilitat que aquesta setmana la plantilla torni a plantejar-se la possibilitat de plantar-se, Creixell va assegurar que la seva intenció és continuar amb els entrenaments. De totes maneres, reconeix que està en mans dels jugadors.

Altres resultats del cap de setmana... el Platges de Mataró va perdre a casa contra el Montsó, 73 a 77, i el Mataró Quadis de waterpolo va caure a semifinals de la Copa davant el campió, l’Atlètic Barceloneta, per 15 a 6. El Joventut Handbol Mataró, per la seva part, va perdre a Bordils, 29 a 28, el segon partit d’aquesta temporada.

Escolta aquí la crònica emesa avui dilluns a Mataró Ràdio.

No hay comentarios:

Publicar un comentario