lunes, 9 de febrero de 2009

El Club Esportiu Mataró surt golejat d’Amposta 5 a 0 i continua en zona de descens

El Club Esportiu Mataró cau golejat al camp de l’Amposta, 5 a 0, i continua en caiguda lliure, després d’encadenar la desena jornada consecutiva sense guanyar. A Jaume Creixell se li acumulen els problemes. Un dels seus millors jugadors, Roberto Camacho, deixa l’equip i marxa al Mollet perquè necessita cobrar.

La majoria de rivals directes del Mataró en la lluita per la salvació van perdre, i els groc-i-negres continuen a un punt de fugir del descens. La situació, però, no deixa de ser crítica. Al camp de l’Amposta la mala sort va tornar a aliar-se amb els mataronins, que es van marcar dos gols en pròpia porteria i van fallar un penal. Així ho creu el míster, Jaume Creixell. Per més inri, i per si no fos poc haver de carregar amb aquesta mala dinàmica, continua la deserció de jugadors del Mataró. Un dels seus millor futbolistes, Roberto Camacho, s’ha vist obligat a fitxar pel Mollet, que li ofereix un sou.

Jaume Creixell, però, no vol caure en el desànim i, un cop acabat el partit, diu, va abraçar, un per un, tots els jugadors, per encoratjar-los de cara el proper compromí, si és que n’hi ha. Perquè recordin que els futbolistes seguiran sense entrenar, de moment, i podrien plantejar-se, també, negar-se a jugar, sinó comencen a cobrar. Una situació econòmica, la del Mataró, que no és un cas aïllat en el futbol estatal. Creixell va voler deixar clar, a preguntes dels periodistes d’Amposta, que el mateix rival dels mataronins, ahir a la tarda, passa per una situació delicada.

En hoquei sobre patins, el GrupClima va salvar un punt a la pista de l’Alcoi, empatant a dos un partit que perdia per 2 a 0, però continua a set punts de la permanència. Així doncs, el regust del partit és agredolç.

Els mataronins van tornar a desaprofitar moltes ocasions de gol. Aquesta és una de les tòniques de la temporada. Sense temps per lamentar-se d’un nou empat que ara mateix pot semblar estèril, el GrupClima rep demà al vespre el Vic, segon classificat de la lliga i equip que enguany està tractant de tu a tu al totpoderós Barça. Marc Figa diu que sortiran a dominar el partit, i creu que poden plantar cara al Vic, com ja ho han fet amb altres grans de l’OK Lliga.

Acabem repassant un parell de resultats més. En bàsquet, sisena derrota consecutiva del Platges, que va perdre a Granollers 66 a 61. En canvi, el Joventut Handbol Mataró ha recuperat el camí del triomf i consolida el seu lideratge, després d’imposar-se al Sant Martí B per 31 a 22.

· Escolta la crònica emesa aquest migdia per Mataró Ràdio.

No hay comentarios:

Publicar un comentario