viernes, 6 de febrero de 2009

La reunió entre el president del Club Esportiu Mataró Paco gonzalo i la plantilla no convenç als jugadors de fer marxa enrere en la seva plantada

El Club Esportiu Mataró visita diumenge a la tarda el camp de l’Amposta amb la missió de guanyar, després de nou partits sense fer-ho, per escapar-se de la zona de descens. Seria l’últim partit d’aquesta temporada si els jugadors mataronins decideixen seguir endavant amb la plantada i aposten negar-se a jugar, decisió que han de prendre la setmana que ve. La reunió d’ahir al vespre entre el president del Mataró, Paco Gonzalo, i la plantilla, no ha aportat res de nou al cas. Fonts de la plantilla confirmen que tot van ser paraules buides i que, per tant, continuen endavant amb la decisió de no entrenar més. El partit de diumenge a Amposta, al qual, això sí, hi aniran amb autocar finalment, podria ser l’últim si la setmana que ve els jugadors no reben respostes concretes als problemes d’impagaments.

Referent ja a l’actualitat estrictament esportiva, el Mataró plantejarà al contraatac el partit contra l’Amposta. Així ho creu el lateral Lluís Díaz. Díaz explica que molts dels futbolistes de la plantilla han entrenat pel seu compte aquesta setmana i que, per tant, no arribaran al partit tant malament de forma. El lateral de Cabrils destaca que el Mataró acostuma a jugar millor fora de casa que al Municipal. La plantilla ha posat els cinc sentits en mirar de redreçar la situació i sortir de la zona de descens. Segons Lluís Díaz, al camp no pensen si cobren o no. Només lluiten, com esportistes que són, per guanyar els partits.

Si el Club Esportiu Mataró necessita guanyar com sigui, encara ho necessita més imperiosament el GrupClima Club Hoquei Mataró. L’equip d’Ivan Sanz, a set punts de la permanència, visita diumenge al migdia la pista de l’Alcoi, que és l’equip que marca la salvació. El tècnic del GrupClima reconeix que si perden, ja poden començar a dir adéu a l’OK Lliga. Ivan Sanz admet que l’equip se sent pressionat pels resultats i la classificació, i que els mataronins necessiten una victòria com el pa que mengen per trencar amb la dinàmica i recuperar opcions de salvar-se.

En bàsquet, el Platges juga a la pista del Granollers, on intentarà trencar la ratxa de cinc derrotes consecutives. L’aler Marc Forcada és conscient que els vallesans no són el millor rival per mirar de remuntar el vol.

Finalment, el Joventut Handbol Mataró rep a casa el Sant Martí Adrianenc. Els de Josep Maria Guiteras han de guanyar per conservar el lideratge sense ensurts. El Joventut ha perdut els dos últims partits que ha jugat fora de casa, i espera comptar amb la fortalesa del Teresa Maria Roca per recuperar el camí del triomf.

· Escolta la crònica emesa aquest migdia a Mataró Ràdio.

No hay comentarios:

Publicar un comentario