martes, 3 de febrero de 2009

El Joventut Handbol Mataró passa per el millor moment de joc de la temporada, malgrat les dues derrotes seguides fora de casa

El Joventut Handbol Mataró, que s’havia mantingut invicte durant 14 jornades, ha perdut els dos últims partits disputats fora de casa. La primera derrota va arribar a la pista del Palautordera, 23 a 20. La segona, aquest passat cap de setmana, a Bordils, 29 a 28. De totes maneres, el conjunt de Josep Maria Guiteras manté el lideratge amb 2 punts d’avantatge sobre el Palautordera, que té un partit pendent, però que en cap cas podrà superar, de moment, els mataronins a la classificació, i és que el Joventut té el goal average a favor.

Les dues derrotes consecutives fora de casa no han encès, ni molt menys, les llums d’alarma. El Joventut Handbol Mataró ho continua tenint tot a favor per acabar la lliga al capdavant del seu grup i, per tant, assegurar-se l’accés a la fase d’ascens. Els partits perduts davant el Palautordera i el Bordils no fan sinó reforçar l’argument que l’entrenador dels groc-i-negres, Josep Maria Guiteras, repeteix des de l’inici de la temporada. La igualtat presideix la majoria de partits de la lliga. Guiteras accepta el paper d’equip favorit per fer-se amb la primera plaça i remarca que depenen d’ells mateixos per assolir-la, mentre que Palautordera i Bordils han d’esperar l’ensopegada dels mataronins. Malgrat aquestes dues derrotes consecutives, cal dir-ho també, a les pistes més complicades de la lliga, el tècnic del Joventut apunta que l’equip passa per un excel·lent moment de joc. El Joventut rebrà l’Adrianenc, el proper cap de setmana, amb la voluntat de recuperar el camí del triomf davant un equip que, tot i la seva classificació, pot ser un rival dur de batre.

Deixem l’handbol i parlem ara de voleibol perquè el panorama del GrupClima Boet continua sent bastant desolador. La plaga de lesions no s’atura i el tècnic de les mataronines, David Casas, té seriosos problemes per mantenir un ritme adequat d’entrenaments. L’equip sent ressent i els resultats de les últimes setmanes, malgrat la victòria d’aquest cap de setmana contra el Tiana, no són tant bons com caldria esperar d’un equip que vol recuperar la categoria.Casas remarca que encara són a temps d’accedir als llocs de promoció d’ascens, però que les lesions dificulten, i molt, aquest objectiu.

Aquest proper cap de setmana, les mataronines tenen un doble enfrontament. Divendres a casa contra el Granollers, i diumenge a Figueres. El partit de divendres, contra el Granollers, pot ser clau en la lluita del Boet pels primers llocs. El matx començarà a 2/4 de deu a l’Eusebi Millán.

· Escolta la crònica emesa aquest migdia a Mataró Ràdio.

No hay comentarios:

Publicar un comentario