miércoles, 11 de febrero de 2009

El Grup Clima Club Hoquei Mataró cau a casa contra el Vic, 1 a 3, i aguditza la seva crítica situació a l’OK Lliga

El GrupClima Club Hoquei Mataró no aixeca cap i cada dia té més complicada la permanència a l’OK Lliga. Ahir al vespre, els mataronins van caure a casa contra el Vic, 1 a 3, i continuen a set punts de la salvació quan només resten set jornades pel final de la lliga. El Vic va resoldre el partit a la primera part amb un gol de Roca i dos d’Adroher. A les acaballes del partit, Ferran Formatjé va marcar l’estèril gol dels mataronins que només servia per maquillar el resultat final d’un a tres. El jugador del GrupClima, Albert Casanovas, resumeix un marcat per l’efectivitat golejadora del Vic i la manca d’encert del Mataró a la segona part. Segons Casanovas, el partit contra el Vic no va escapar-se a la tònica habitual d’aquesta temporada. Els mataronins van jugar prou bé, però una vegada més van marxar cap a casa amb les mans buides. El GrupClima Mataró, amb 10, és, amb diferència, l’equip que més empats ha sumat a la lliga. Alguns de meritoris, però d’altres han fet molt de mal perquè han estat contra rivals directes als quals era obligatori guanyar.

Deixant de banda la lliga, on serà molt difícil assolir la permanència en les set jornades que resten pel final, la Copa CERS és la gran esperança mataronina aquesta temporada. Albert Casanovas és conscient que tenen la possibilitat de fer història si són capaços d’eliminar el Blanes en els quarts de final. El partit d’anada es juga aquest mateix dissabte a Mataró. Una victòria, encara que sigui mínima, però encaixant pocs gols. El GrupClima firmaria aquest resultat, dissabte, per anar a Blanes, a mitjans de març, amb opcions de superar l’eliminatòria i accedir a la final a quatre d’aquesta copa CERS. Les altres eliminatòries de quarts de final de la CERS enfronten el Lloret amb el Weil, el Saint Omer amb l’Oliveirense i La Vendéene amb el Viareggio.

En waterpolo, el Mataró Quadis ha perdut aquest migdia contra el Barcelona, 11 a 16, el segon partit de la temporada a casa. L’equip del Centre només ha cedit punts, a les seves instal·lacions, contra els tres grans de la lliga. L’Atlètic Barceloneta, el Terrassa, i avui el Barcelona. El jugador del Quadis Fran Sánchez, creu que han desaprofitat bones ocasions de gol per complicar-li més la vida al rival. Sánchez apunta que en certes fases del partit han jugat de tu a tu al Barcelona, però que també ha comès errors defensius importants.

Sense temps per lamentar la derrota, el Mataró Quadis visita dissabte la piscina del Sabadell, rival directe en la lluita per la quarta plaça que ara mateix avantatge amb dos punts els mataronins.
I és que la temporada que ve només quatre equips de la Divisió d’Honor accediran a competicions europees. Els tres primers jugaran la Copa d’Europa, i el quart la LEN.