miércoles, 4 de febrero de 2009

Futbol base del Mataró: No tornarà a la vaga

Els entrenadors de futbol base del Club Esportiu Mataró no tornaran a plantar-se, perquè creuen que aquesta via ja és obsoleta, i deixaran que sigui la pròpia Federació Catalana la que dicti sentència davant la situació esperpèntica d’una entitat que ja dues setmanes que no paga els àrbitres.

Deixar d’entrenar perjudica, en primera instància els nens, i un cop feta la vaga per treure a la llum els problemes estructurals del Mataró, ja no té sentit aquesta via. És la opinió dels entrenadors del futbol base, que a partir d’ara pensen deixar que sigui el pes dels esdeveniments el que dicti sentència.

En aquest sentit, el Mataró ja fa dues setmanes que no té diners per pagar els àrbitres. Si la situació continua així, la Federació Catalana sancionarà amb duresa el club que encara presideix Paco Gonzalo.

Els entrenadors van seguir amb la seva feina, i els pares fins i tot pagant els àrbitres de la seva butxaca, amb l’esperança que seria una situació transitòria fins que Gonzalo acceptés vendre el club. Ara, però, sembla que les negociacions s’estan allargant més del compte, i que el club podria acabar diluint-se pel seu propi pes.

Parlem ara de bàsquet perquè el Platges juga aquest vespre, a les nou, a Igualada, el partit que al seu dia es va suspendre pel temporal. Els mataronins esperen trencar la mala ratxa de quatre derrotes consecutives contra un equip que la temporada passada van superar clarament, però que arriba amb una dinàmica diferent a la del Platges. L’Igualada porta dues victòries consecutives.

· Escolta la crònica emesa aquest migdia per Mataró Ràdio.

No hay comentarios:

Publicar un comentario