jueves, 12 de febrero de 2009

Gonzalo desfà la plantada dels jugadors del Mataró després de prometre'ls pagar-los part del que els deu

Els jugadors del Club Esportiu Mataró fan marxa enrere i tornen als entrenaments. La reunió d’ahir al vespre entre el president de l’entitat, Paco Gonzalo, i la plantilla del primer equip, va acabar amb la decisió majoritària dels futbolistes de tornar a la feina, tot i que no va ser unànime.
L’enèsima promesa de Gonzalo de pagar als jugadors un dels mesos que se’ls deu, la setmana vinent, va ser suficient perquè la majoria acceptés entrenar ahir mateix. Ho explica el capità de l’equip, Lluís Sauras, que remarca que aquest és l’últim vot de confiança que donen al president.

Com diem, aquesta és l’enèsima vegada que Paco Gonzalo demana un esforç a la plantilla assegurant que en qüestió de dies veuran part dels diners que se’ls deu. En aquest cas, els motius esportius, la importància de salvar l’equip, han passat per davant dels econòmics. La decisió de fer marxa enrere a la plantada no la comparteixen tots els jugadors de la plantilla. El capità tanca files amb l’equip i apunta que dins el vestidor hi ha diverses sensibilitats. Lluís Sauras admet que la situació en el si de l’equip és tensa i que es va plasmar ahir amb la negativa a entrenar dels jugadors que volien seguir amb la plantada. De totes maneres, el lateral mataroní està convençut que avui s’exercitaran els 18 jugadors de la plantilla.

Avui dijous, i demà divendres, Jaume Creixell dirigirà dos entrenaments amb l’objectiu de recuperar el temps perdut i arribar a punt al partit de diumenge. Sauras creu que podran plantar cara al Palamós en igualtat de condicions. El capità del Club Esportiu Mataró acaba fent una crida a l’afició tot recalcant que han pres la decisió de tornar a la feina justament per ells, els socis, l’entitat, i els mateixos jugadors.

Ara mateix en zona de descens a Primera Catalana, el Mataró rep diumenge el Palamós, l’equip que marca la salvació i que treu un punt al conjunt groc-i-negre.

· Escolta la crònica de Marc Mayola emesa aquest migdia a l'Informatiu de Mataró Ràdio.

No hay comentarios:

Publicar un comentario