jueves, 5 de febrero de 2009

Els jugadors del primer equip són ara els qui es planten davant la crisi del Club Esportiu Mataró

Sauras esquiva un jugador contrari. Foto: capgros.com.






Els jugadors del Club Esportiu Mataró es planten. Aquest matí han emès un comunicat, signat pels 17 components de la plantilla, en el qual expliquen que aquesta setmana no faran més entrenaments.


La situació d’impagaments, les contínues promeses incomplertes, i la nul·la informació sobre el procés de compra-venda actual, diuen, són els factors que han desencadenat la decisió. No entrenaran, però sí que jugaran, com a mínim, el partit de diumenge al camp de l’Amposta. Ho explica el capità de la plantilla, Lluís Sauras. Això sí, si a partir de dilluns que ve ningú del club s’ha dirigit a la plantilla amb respostes concretes, a la suspensió dels entrenaments s’hi afegirà la negativa de la plantilla a jugar cap més partit de competició oficial, sent conscients de les greus conseqüències que es produirien arribats a aquest punt. Aquest vespre, el president, Paco Gonzalo, s’ha de reunir amb els jugadors, i aquests reclamen solucions reals als problemes estructurals que pateix l’equip.

Problemes també de desplaçaments. A hores d’ara els jugadors encara no saben com hauran de desplaçar-se a Amposta. Al camp del Cassà ja van anar-hi en cotxes particulars, i aquesta situació podria repetir-se perfectament. Lluís Sauras, com a capità, explica que ja no els serveixen les habituals explicacions de Paco Gonzalo per justificar els impagaments. Els jugadors volen solucions reals, efectives i palpables ja. En aquest sentit, si l’encara president els comunica que té obertes les negociacions per vendre el club a Mágico Díaz, això no serà motiu suficient per aturar les mesures de pressió de la plantilla.
Per la seva part, l’entrenador del primer equip, Jaume Creixell, ha explicat, a l’informatiu migidia, que entén i respecte la decisió dels jugadors, però que s’equivoquen portant a terme aquesta acció ara. Ell hagués esperat al final de les negociacions entre Gonzalo i Mágico Díaz. Creixell ha aprofitat l’avinentessa per remarcar que ell sempre ha estat al costat de totes les plantilles que ha entrenat, i que els jugadors que el critiquen, diu textualment, són “rates de vestidor”.

· Escolta la crònica emesa aquest migdia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario