viernes, 30 de enero de 2009

El Mataró Quadis, a quarts de final de la Copa del Rei

Un Mataró Quadis tocat físicament afronta aquesta tarda els quarts de final de la Copa del Rei de waterpolo. El rival a batre, el Mediterrani, sembla un conjunt assequible, però la il·lusió que té de jugar la competició, després d’anys d’absència, el converteix en més perillós.

Marko Dragcevic és baixa per lesió i Romain Blary no podrà jugar al 100% perquè arrossega molèsties. Amb aquest panorama, i més tenint en compte que en cas de victòria avui el Mataró jugaria les semifinals contra Barcelona o Barceloneta, no sembla factible poder arribar a la final. Malgrat tot, l’entrenador mataroní, Ernest Gil, aposta per concentrar-se exclusivament en el partit d’aquesta tarda, a 2/4 de sis, i mirar de vèncer el Mediterrani.

Ernest Gil remarca, però, que l’objectiu prioritari del club aquesta temporada és fer un bon paper a la lliga i que, per tant, la copa pensa aprofitar-la per seguir rodant l’equip i donar minuts als més joves. En aquest sentit, avui serà titular Mario Lloret, habitual suplent a la porteria de Jordi Fernández. Pau Bach també tindrà minuts, i Àlex Codina serà més protagonista que Blary a la boia. Que juguin els menys habituals no vol dir que el Mataró Quadis descarti arribar lluny en aquesta competició, però Ernest Gil és ben conscient que arribarien molt justos de forces a unes hipotètiques semifinals.

El rival a batre en aquests quarts, el Mediterrani, es presenta a Sabadell, seu d’aquesta copa, amb il·lusions renovades, després d’anys d’absència a la competició. Per la seva part, el Mataró, segons comenta el seu tècnic, buscarà de canviar una mica l’estil de joc dels últims partits i prendre més riscos en defensa per poder sortir a la contra. A banda de la copa de waterpolo, les altres cites més destacades del cap de setmana les trobem en futbol i hoquei sobre patins. El Club Esportiu Mataró rep diumenge a la tarda el Blanes amb l’obligació de guanyar si vol sortir de la zona de descens, i el GrupClima Club Hoquei Mataró juga demà a casa contra el Noia amb les mateixes intencions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario