miércoles, 28 de enero de 2009

Jaume Creixell va fitxar pel Club Esportiu Mataró renunciant a més de la meitat del sou que cobrava al Sant Andreu

Jaume Creixell va arribar al Club Esportiu Mataró renunciant a més de la meitat del sou que cobrava al Sant Andreu i, malgrat tot, encara no ha vist ni un euro del seu contracte amb l’entitat groc-i-negre. El Tigre de Sants surt així al pas d’aquelles veus que últimament estan desqualificant la seva tasca com a entrenador dels mataronins.

No creu en la pedrera. És un home de dues cares, té un tracte esquerp amb els treballadors del club. Utilitza la premsa pels seus interessos. Són algunes de les desqualificacions que últimament s’han associat a Jaume Creixell. Un entrenador que va arribar al Mataró, segons explica, renunciant a més de la meitat del sou que cobrava al Sant Andreu i que de fet, encara avui, no ha vist ni un euro del seu contracte

La primera plantilla del Mataró té problemes d’efectius des de fa setmanes. Creixell ha de fer mans i mànigues per completar llistes de convocats amb cara i ulls. Sovint no pot tirar del juvenil perquè també són quatre gats i alguns dels jugadors que voldria de la Cerdanyola no demostren el més mínim interès per jugar amb el Mataró. Així les coses, diu, l’única sortida és fitxar jugadors de fora i, per tant, aclareix que aquesta política de fitxatges no vol dir que ell no vulgui potenciar la pedrera.

Creixell demana més implicació als joves jugadors amb els quals ha volgut comptar i que han passat per alt les seves intencions com si sentissin ploure. El Mataró pateix ara la manca de planificació i el fet de no tenir un B de garanties.

Així les coses, els últims en incorporar-se a la disciplina del Mataró són l’extrem Marc Pérez, que ja va debutar contra el Cassà, i el mig centre Xavi Comas, que podria fer-ho el proper cap de setmana. Comas arriba al Mataró procedent del futbol holandès.

El míster del Mataró també ha tingut paraules pel representant del grup de Carmona, Miguel Angel Tabares, de qui diu que no és ningú per qüestionar el seu treball amb el futbol base.

Creixell assegura que només vol el bé del Mataró i que no veu amb mals ulls que Carmona vulgui fer-lo fora en cas d’accedir a la presidència.

Jaume Creixell ha acabat jurant fidelitat al Club Esportiu Mataró amb una promesa mística.

· Escolta la crònica emesa avui a l'Informatiu Migdia de Mataró Ràdio clicant aquí.

1 comentario:

  1. Hola, sóc una fan bojament enamorada de la veu d'en Marc Mayola. M'encanta el seu to i com s'expressa, encara que no tant l'enfocament , però això ja és un altre tema... jiji

    Volia llançar una pregunta a l'aire... Si Hleb, tan de moda ara perquè està a l'ull de l'huracà, digués "és que clar, cobro la meitat que a l'Arsenal", l'exculpariem? NO! queda't allà doncs... però en el cas de Creixell això no pot ser, recordem que li van fotre la patada del Sant Andreu.

    Petons al Marc d'una admiradora secreta :****

    ResponderEliminar