martes, 27 de enero de 2009

La via Mágico Díaz guanya opcions per fer-se càrrec del Club Esportiu Mataró

El president del Club Esportiu Mataró, Paco Gonzalo, i el representant de l’empresa Tackle Players 80, Mágico Díaz, s’han reunit aquest matí per tenir una primera presa de contacte i acostar posicions per fer un canvi de poders a l’entitat.

A finals de la setmana passada explicàvem que Paco Gonzalo i Eulogio Carmona havien arribat a un principi d’acord, segons paraules del propi president del Club Esportiu Mataró, per fer un canvi en la presidència de l’entitat. Avui dimarts, hem d’explicar que les negociacions s’han torçat i que, a hores d’ara, és la via Mágico Díaz la que té més opcions de fer-se amb el club. De fet, aquest mateix matí, Gonzalo i Díaz s’han reunit per acostar posicions.

L’encara president del Mataró assegura que l’opció Mágico Díaz guanya opcions perquè és més seriosa que la d’Eulogio Carmona, de qui diu que només vol fer-se famós. I és que Paco Gonzalo sospita de Carmona, i diu no saber ben bé quines intencions té. Gonzalo i Carmona s’han de tornar a veure aquest vespre per reobrir les negociacions, però escoltant el president del Mataró no sembla que aquestes puguin arribar a bon port.

· Escolta la crònica emesa avui a l'Informatiu Migdia de Mataró Ràdio clicant aquí.

No hay comentarios:

Publicar un comentario